PROGRAM 2024
NOSTALGI OG NYE EVENTYR

Velkommen til forestilling 2024 i Cirkus Baldoni, hvor vi tager dig med tilbage til den skønne og nostalgiske atmosfære, der engang var kendetegnende for Cirkus Baldoni. I 2024 emmer vores forestilling af ungdommelighed og energi og byder på en overflod af sjove indslag, der vil få både børn og voksne til at grine hjerteligt. Vi er stolte af at præsentere en af Europas bedste klovner, José Michell, der mestrer kunsten at sprede smil og latter hos både børn og voksne i hele teltet.

På det artistiske område kan du forvente at blive forbløffet af vores seje jonglører, imponeret af vores dygtige breakdancere og sidde på kanten af stolen under vores nervepirrende luftnumre. Vores cirkusprinsesse vil fortrylle dig med hendes elegante og betagende sæbebobleshow. Vi har nøje udvalgt de bedste kunstnere til at skabe en uforglemmelig oplevelse for dig og din familie.

Forestillingen præsenteres af den unge Mickey Juel Prüssing. Hans evne til at underholde både børn og voksne er enestående, og han har Leonardo, vores trofaste partner på armen. Mickey har trænet hårdt med vores dygtige instruktør og tidligere sprechtallmeister og bugtaler, Peter Nørgaard, for at levere en spektakulær præstation.

Alt i alt lover vi en forestilling, der tager dig tilbage til den ægte Baldoni-stemning med gys, grin og latter, som du vil mindes længe efter, du har forladt teltet. Vi glæder os til at dele denne uforglemmelige oplevelse med dig og din familie. Book dine billetter nu og vær med til at skabe magien i Cirkus Baldoni i 2024!

 

Se vores turnéplan og bestil billetter

Klik på knappen for at se turné