PROGRAM 2023
HIT MED CIRKUS

Cirkus Baldoni er kendt som cirkusset uden dyr, og aligevel ikke. Alle, ikke mindst børnene, kender løven Leonardo, han er selvfølgelig altid med og i år er det på armen af Amin Jensen, der udover at være komiker og operasanger også har lagt stemmer til over 3.000 tegnefilm.
Så ingen tvivl om at Leonardo er i de bedste hænder.

Igen i år skal I møde en perlerække af superdygtige artister hvoraf flere er helt nye i Cirkus Baldoni. Fra Ungarn kommer Nandor Varadi og hans kone Diana Borachin der har nogle fantastiske numre på programmet både i manegen men også i luften. Vores familie fra Tjekkiet, er klar med et fabelagtigt cowboynummer med lassokast og knivkastning og sønnen Kaya når helt nye højder med sit rolla rollanummer som han har forfinet i en sådan grad at vi roligt kan sige, at han er én af de bedste teenageartister i verden.

En ny klovn har også fundet vejen, det er den danske klovn Tøffe som begejstrer store som små. Så alt i alt er der lagt op til et par skønne timer i den velkendte Baldonistil, der vækker glæde og minder for hele familien.

Se vores turnéplan og bestil billetter

Klik på knappen for at se turné