Det er nu endelig lykkedes os at få Bornholm med igen på vores turné. Det bliver med vores indendørs forestillinger, som vi i opsætning og med stor succes har lavet på Færøerne og til jul på Sjælland. Vi har alle vores dekorationer, manege og lys og lydudstyr med som om sommeren, det er kun teltdugen der er erstattet af en dejlig lun sportshal.

Vi spiller i:

Svanekehallen

tor 13. feb kl. 17

BILLET

Haslehallen

fre 14. feb kl. 17

BILLET

Søndermarkshallen i Rønne

lør 15. feb kl. 14

BILLET


Glæd Jer til en fantastisk forestilling for hele familien. I kommer til at møde nogle superseje akrobater, den smukke hullehopsvingende cirkusprinsesse, teenageartisten der med sine balancekunstner og til musik af Markus & Martinus får stemningen helt i vejret. I skal også møde de jonglerende og akrobatiske manegetjenere.

Som modvægt til al spændingen, har vi naturligvis også masser af humor på programmet. I år går vi atter lidt andre veje med klovneriet, hvor topnummeret bliver en musikalsk entré og hvor selveste direktør Baldoni spiller for. Løven Leonardo er selvfølgelig stadig med så vi kan godt love Jer, at I vil græde - af grin og et er sikkert at Mine damer og Herrer - det bliver værre og værre også i 2020.

Forestillingen varer knap 2 timer incl. pause. Dørene åbnes 30 min. før og der kan ligesom i cirkusteltet købes popcorn, candyfloss, slikpinde, cirkussouvenir og meget andet..

<