Endnu engang har vi lagt os i selen for at sammensætte den bedste forestilling nogensinde og i år har den fået titlen DANISH DYNAMITE, fordi der netop i år er en overvægt af danske artister. Vi har samtidig lyttet til hvad vores publikum har ”savnet” og der er derfor med største fornøjelse at vi  præsenterer, vel nok den mest kendte illusionist i cirkusverdenen. Han er tilmed dansk og hedder Kim Kenneth og det er helt sikkert at han kommer til at forbavse og imponerende selv de mest krævende publikum.

Derudover har vi reengageret Mombasa Boys fra Kenya, der kommer med helt nye numre. Et ægte vidunderbarn skal vi også se, den kun 11-årige superstjerne Kaya Janacek der er en sand balancemester.

Humor bliver der naturligvis rigtig meget af. Klovnerne Danilo, Cindy og Eddie har helt nye entreer på programmet og kaskadøren (komisk akrobat) Freddie Steckel får teltet til at rejse sig med sine forrygende kaskader. Partneren i det nummer, bliver nok sæsonens største overraskelse, som vi dog ikke løfter sløret for endnu. Vi har naturligvis meget mere at byde på i den kommende sæson. Løven Leonardo er selvfølgelig også helt klar med nye og gamle fraser. 

Så mine damer og herrer, det bli´r værre og værre, også i 2018.

Følgende billeder er fra de seneste år samt vores julecirkus. Nye billeder af årets program kommer snart!